90后创业论坛

5秒注册

QQ登录

只需一步,快速开始

【所有券】内部优惠券  免费领券+自买返利+分享高佣(月入过万)

〖 lisasa〗 90后的超新地球人-的报道 HOT&NEW

关闭 [复制链接]

.....
.......

...............

o(●ω●)o  
liSasa World :

英文名:Sasa      中文:莎莎
po dan day 1990/11
       星座:活潑的人馬座
    血型:A.B.C.D..A
       身高:168CM
性格:當然係外向拉!想内向點都改5.到。
            人好蠢嘎!哎... 有少少任性,我好鐘意笑.
          (想知道都係要傾過只知道我人點
       身材:係好肥嘎~~
中意:monkey公仔
食果點:係蟲蟲軟糖哦.

地址:深圳寳安西鄉某條村.
職業:算工作中

讓我來這裡的 肯定是群裏面的特別通報拉 .哈哈.

【最重要交朋友的目的:肯定想認識多點同自己合得來嘅最愛的朋友拉】

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
my blog:http://omg.sasa.blog.163.com/
                                         QQ:335857433                                                                         

〖記得表寫:"90h"〗

需要的朋友

∷-+ .★ Boy.Girl.Gay都唔限!哈哈...
人叻.….唸嘢比較簡單講嘢又好直接哦。
(就係叻果种有嘢就講有屁就放
呵呵。嗯嗯 ...我想認識點朋友哦!一定要誠實。仲要啊〖乜都要講得〗

我都好鐘意點人有乜就講乜!最緊要就做繙自己.自然就最美麗嘎!
。。。。。。。。。。。。。。
LIKE。·
BOY.F...條件就最緊要5.好介意我的所有。身高要175以上的。
最緊要都係有誠心.内外向都得。呵呵... ...
人叻!5.好唸歪事情。都要誠實...(我好討厭俾人欺騙)
外貌一般就得拉!(因爲本人都5.靚)
性格阿!隨意拉。唔好甘大男人主義就可以拉!
最好就鐘意笑嘅:因爲笑多點人都靚仔點哦。
笑一笑世界更加美妙  〖有誠意者加咗QQ先再講〗
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[vod]http://djp.lrsj.net/music/you%20can%20trust%20in%20me.mp3[/vod]
MY PHOTO
..........................

..............................................................................................

1                      2                      3                      4

..........................B..Y..E......................B..Y..E........................

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?5秒注册

x

评分

该用户未设置签名
重要的是SF

PS:呃(⊙o⊙)…楼主的介绍“全”
该用户未设置签名

2# num。

哈哈...多謝哦!以後多多照顧!
该用户未设置签名

呵呵..

欢迎你..

自我介绍好全呀..

你也是90的呀..
该用户未设置签名

4# 也许事吧

呵呵...對阿!你也是?
哈哈 以後多多照顧哦
该用户未设置签名

欢迎哈,,,,嘻嘻。。。
该用户未设置签名

6# 蒋蒋

谢谢~
该用户未设置签名

欢迎欢迎
格式错误
发帖前请发本版版规
但是你内容很详细,
就不扣分处理
下次多注意点!
该用户未设置签名

8# 沐白、

什麽 ....
人家用了一天寫這個阿!
你扣分處理我 我就哭給你看
该用户未设置签名

9# 1isasa

- -
我没扣你分
还帮你加了!

http://www.90home.com/bbs/thread-2362-1-1.html
这是会员档案帖,
你可以去填写下!
该用户未设置签名